Budućnost Pet

Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom

BUDUĆNOST PET DOO Jagodina osnovano je sa ciljem pružanja pomoći osobama sa invaliditetom kroz zapošljavanje, njihovo osposobljavanje za pružanje usluga u oblastima našeg poslovanja i bolji životni standard. Sa druge strane zadovoljstvo korisnika naših usluga je stalni pokretač unapređenja na svim nivoima, a visok nivo društvene odgovornosti i kvalitet usluga su način našeg poslovanja.

Imperativ poslovne politike kompanije je visoka prepoznatljivost naše kompanije kao provajdera superiornih usluga u oblasti građevinarstva i usluga, uz stalno povećanje kvaliteta i inovativnosti u cilju kreiranja dodate vrednosti našim klijentima.


Građevinarstvo

Pažljivo slušajući želje i vođeni potrebama naših klijenata, izrađujemo i izvodimo projekte koji će zadovoljiti sve vaše zahteve.

Završni radovi u građevinarstvu

Pružamo usluge svih završnih i zanatskih radova u građevinarstvu na svim vrstama stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.

Izgradnja objekata

Važno je da objekat bude izgrađen od čvrstog i kvalitetnog materijala, koji osigurava dugovečnost, ali je isto tako važno da objekat bude vizuelno dobro koncipiran i da se dopadne klijentu.